Al Tall a Elx, divendres 12 de novembre al Gran Teatre


Aquest Divendres 12 de novembre, al Gran Teatre d'Elx:


El grup de folc valencià Al Tall presenta el seu darrer disc Vergonya, cavallers, vergonya dedicat a la figura del rei Jaume I el Conqueridor.

Com ja va fer a l'any 1979 amb el disc Quan el mal vé d'Almansa... Al Tall torna de nou a recuperar el format històric-reivindicatiu per a donar cos al seu nou treball.

Amb el crit de Vergonya, cavallers, vergonya Jaume I va esperonar els seus nobles que no obeïen l'ordre de llançar-se a l'atac contra l'enemic. Aquest crit ha quedat com un símbol extrapolable al món contemporani en el qual el rei Jaume renyaria al poble, als intel·lectuals i als polítics si ho poguera fer.


Al Tall  torna a actuar a Elx després d'un bon grapat d'anys i enguany ho fa tot celebrant que porten ja més de 35 anys damunt dels escenaris, tota una fita per al grup de folc valencià més important de la història. Al llarg de tot aquest temps Al Tall ha gravat més de 15 treballs discogràfics i ha estat present als escenaris de tots els països de parla catalana obtenint un èxit darrere d'un altre i configurant-se com el vertader referent de la música d'arrel popular del País Valencià.

Els seus arranjaments musicals moderns -basats en la visió musical de la Riproposta italiana- i les seues encisadores lletres han contribuït a crear més d'un himne conegut i cantat per milers de persones.

A Elx tocaran gran part del nou treball però segur que ens regalen molts clàssics que sempre és un goig tornar a sentir...

Les entrades es poden comprar per Servicam (902 44 43 00) o en www.servicam.com

També a la guixeta del Gran Teatre fins a l'hora de començament del concert.


No us dormiu o us quedareu sense entrada!!


Si reenvieu aquest missatge contribuireu molt positivament a l'impuls de la nostra cultura. Això sí, no oblideu copiar la llista de destinataris al CCO perque quede oculta als enviadors d'spam i publicitat no desitjada.


Comentaris