Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2010

Missatgeria

Si vols escriure missatges en aquest quadre no necessites donar-te d'alta en cap servei.

Imatge
Mostra de teatre a Mutxamel
29 d'octubre a les 20 hores
La lliçó

CODERI : Jornades Primavera

COL·LECTIU D'ENSENYANTS DE LA RIBERA us ha enviat un enllaç a un bloc:

Jornades de Primavera

Bloc: CODERI
Missatge: Jornades Primavera
Enllaç: http://torrespalau.blogspot.com/2010/10/jornades-primavera.html

--
Creat per Blogger
http://www.blogger.com/

Jornades de primavera Coderi

Premi Pep Sempere

Imatge
La associació Cultural Pizpirigaña convoca el premi literario Pep Sempere, per tal de reconèixer les experiències de persones i col·lectius que treballen amb la literatura.

Aquest premi té una especial significació per a les persones del MRP Escola d'Estiu de les Terres del Sud en tractar-se d'un premi amb el nom del nostre company del Col·lectiu de Literatura Infantil i Juvnil d'Elx

Com tots els anys, esperem que esta iniciativa tinga la acollida que es mereix i siguen cada volta més els treballs que es presente.

Teniu tota la informació a la pàgina de l'associació Pizpirigaña.

Recordant a Joan Pellicer i Bataller

Hui, 26 d'octubre, hem tingut ocasió de recordar la figura de l'eminent etnobotànic valencià Joan Pellicer de la mà de Daniel Climent. Ha estat al Casal de la 3 edat de Mutxamel, en una xerrada que ens ha aproximat al personatge seguint la seua passió pel patrimoni natural i per les persones que han estat i són les depositàries de sabers antiquíssims sobre les nostres plantes. Gràcies Joan, gràcies Dani, pel vostre treball impagable.

Homenatge a Joana Raspall

Imatge
Ha sorgit una iniciativa per a homenatjar a Joana Raspall (que té quasi un segle de vida) des de les biblioteques (escolars i no escolars) o des de les escoles, pense que en la mesura de les nostres possibilitats hauríem d'impulsar algun acte en els nostres centres donada la importància que té aquesta dona en la difusió de la poesia infantil i juvenil en la nostra llengua. No estaria de més adherir-se a la iniciativa visitant aquest bloc.
http://jimboto.blogspot.com/2010/09/homenatge-joana-raspall-novembre-poetic.html
He vist en el bloc d'Irene (de la seua classe) poesies que ha fet l'alumnat basant-se en la poesia "Bon dia, poesia" de J. Raspall. És un bon exemple de coses que podriem fer. Doneu una ullada al seu bloc.
http://nosaltresielmon.blogspot.com/2010/10/bon-dia-poesia.html

Nou espai

Aquest nou espai que obri la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica del País Valencià a Internet està especialment pensat per donar a conèixer les activitats que organitzem, acudim o recomanem, també com a intercanvi d'informació i per mantenir en contacte les persones que treballen des de l'àmbit de la renovació pedagògica; en qualsevol cas, l'ús que en farem d'aquest blog serà el que entre tots i totes decidim.