Plataforma per l'Ensenyament PúblicBenvolguts pares i mares, benvolguts professors i professores, mestres, alumnes, una vegada més la Plataforma per l’Ensenyament Públic convoca a tota la comunitat educativa a unir-se i reivindicar l’escola pública i de qualitat que tots i totes volem.
Eixa escola que segueix patint greus atacs: retallades del professoratde compensatòria i desdoblaments, augment de ràtios en totes les aules, els tan coneguts i crònics barracons, la falta de professorat en anglès i valencià,
aqueixos programes experimentals que ningú entén, el xinès, l'uniforme… i tantes coses.

I malgrat tots ells nostra escola segueix sent, gràcies al treball ben fet i a la implicació de tots vosaltres, la millor opció per als què creiem i creurem sempre en una escola pública i de qualitat.

Eixa escola democràtica, participativa, inclusiva, integradora, on cada dia s'ensenya als nostres xiquets i xiquetes el respecte als altres, la igualtat d'oportunitats, la construcció d'un coneixement lliure i responsable.
Per això us convoquem el pròxim 27 de març a la plaça Nàpols i Sicília de València per a celebrar una festa lúdic-reivindicativa per la nostra escola pública. Una jornada per a demostrar que som molts els que treballem en l'escola pública i que, a pesar que la política educativa del govern valencià intenta per tots els mitjans menysprear-la, volem seguir treballant dia darrere dia als nostres centres.

És hora d'eixir de nou al carrer, ja ho hem fet en multitud d'ocasions, en concentracions, en manifestacions, fins i tot parant l'activitat dels centres en una jornada de vaga sense precedents.

Ara de nou tornarem a fer-ho en una festa per l'ensenyament públic i tornarem a traure les nostres pancartes per a demanar aquell centre nou que mai arriba, aquelles instal·lacions dignes, aquell menjador amb la suficient capacitat per als nostres fills i filles, aquell gimnàs tan necessari, aquell pati o aquells banys en condicions, aquells professors que ens falten, aquells educadors que mai arriben… tot allò que esteu cansats de demanar a l'administració.

Vos esperem a tots i totes en la jornada del 27 de març, un bon moment per a dialogar sobre l'escola pública i manifestar-nos per ella.

Comentaris